Kuvituspalvelu

Prosessin kuvaus. Kuvituskuvia Lari Karreiselle ©.

Toteutamme kuvituksia sekä suunnittelu- ja taittotöitä monenlaisiin tarpeisiin. Asiakkainamme ovat niin yritykset, järjestöt kuin yksityishenkilötkin.

Perinteisen kuvitus-, suunnittelu- ja taittotyön lisäksi käytämme kuvitusta ja visualisointia monipuolisesti ja innostavasti oppimisen ja kehittymisen työvälineenä sekä tiedon kuvaajana. Syvyyttä ja näkökulmaa havainnollistavien kuvitusten ja visualisointien toteuttamiseen tuo laaja-alainen sosiaalialan, kasvatustieteiden ja viestinnän koulutustausta ja työkokemus.


Asiat konkretisoituvat muuttuessaan kuviksi. Isojakin kokonaisuuksia on helpompaa hahmottaa kuvan avulla. Kuva toimii keskustelun herättelijänä, tukee vuorovaikutusta, helpottaa kommunikointia ja palautteen antamista, myös yli kielirajojen. Visualisoimalla tiedon voi tiivistää helposti ymmärrettävään ja kätevästi jaettavaan muotoon.

Kerrotaan siis asiasi innostavasti kuvan kautta, kuva vie viestisi perille!

Kuvituskuva Mahdollistajat Osuuskunnalle ©

Prosessi, tulokset, tuotantoketju, ohjeistus tai opaste,
kutsuja, kortteja, flyereita, esitteitä, viestintä-, esitys- ja markkinointimateriaaleja, pelikuvitusta, kansikuvia, kirja- ja lehtikuvituksia, käyntikortteja, logoja, tatuointeja, lahjakortteja, nettisivujen kuvituksia, yritysilmeitä, koulutusmateriaaleja, havainnollistavia ja elävöittäviä kuvituksia, ja paljon paljon enemmänMillaisen kuvan sinä tarvitset? Ota yhteyttä!

Anna ja Kata
mielikuvittajat@mielikuvituksia.com

Kuvituksia ja työnäytteitä löydät täältä

Kuvituspalvelun yleiset toimitusehdot