Mieli Kuvittajasi!

Toimistokoira Reid

Toteutamme värikkäitä, persoonallisia ja oivaltavia kuvituksia humoristisella otteella! Visualisoimme viestisi innostavaan, helposti ymmärrettävään ja
monipuolisesti jaettavaan muotoon.

MieliKuvittajilla ei nuttura kiristä ja kehotammekin kaikkia löysäämään välillä nutturaa. Elämässä saa olla huumoria ja leikkimieltä!

Meitä yhdistää rakkaus luontoon, estetiikkaan, väreihin ja omituisiin eläinhahmoihin.

Kata

Kata harrastaa joogaa ja nauttii hetkistä kahvikupposen äärellä kadun vilinää tarkkaillen. Kata joutuu mielellään uusiin tilanteisiin, jotka johtavat joskus jännittäviin seikkailuihin. Kata rakastaa hyvää kasvisruokaa ja kirjakauppoja.

Kata KähkönenHauskinta työssäni on
vaihtelevuus ja se, että voi oppia kokoajan uutta. Tuntuu että teen unelmieni työtä. Pääsen työn puolesta tapaamaan mahtavia uusia ihmisiä ja saan tehdä töitä yhden ihan lempityyppini kanssa

Mielikuvittajana minä olen
seikkailunhaluinen ja haluan kehittyä kokoajan. Innostun helposti kun saan tehdä yhteistyötä hyvien asioiden puolesta ja hyvien tyyppien kanssa

Ammatillisia esikuviani ovat muun muassa
Tove Jansson, Mauri Kunnas, HikingArtist

Lapsuuden haaveammattini oli
näyttelijä, matkaopas ja kuvittaja

Mielikuvituksia Tyypeistä voin samaistua eniten
Kaunoon ja Aatokseen...fiiliksen mukaan!
Anna

Annalla on vilkas mielikuvitus. Anna haaveili jo pikkutyttönä omasta yrityksestä ja harjoitteli lapsena yritystoimintaa perustamalla leikisti muun muassa oman apteekin ja lehtitalon.

Kun Anna toteaa, että ulkona on kaunis ilma, se tarkoittaa hämärää ja vesisadetta. Annan lempipuuhaa on rentoutua metsässä lenkkeillen, musaa kuunnellen tai kotosalla nautiskellen yrttiteetä ja inkivääriä.

Anna Vento

Hauskinta työssäni on vapaus, monipuolisuus ja oman osaamisen kehittäminen. Hahmojen ja muiden kuvien parissa työskentely on innostavaa. Ja tietysti loistava työpari!


Mielikuvittajana minä olen
tehokas, järjestelmällinen ja idearikas

Ammatillisia esikuviani ovat muun muassa
Tove Jansson, Mauri Kunnas, Richard Scarry, Ingrid Vang Nyman, Pez, Amelie Glienke (ja erityisesti Pikku Vampyyri kuvitukset)

Lapsuuden haaveammattini oli kuvittaja, kirjailija, (pää)toimittaja, huippu-urheilija ja rock-tähti

Mielikuvituksia tyypeistä voin samaistua erityisesti Armakseen ja Sir Manuel Denteen