Seuraa käyttäjää @nutturaloysalle

Mielikuvituksia Blogi

Pride!

Maanantai 24.6.2013 klo 17:18 - Mielikuvittajat

Armas ja koko Mielikuvituksia jengi toivottaa kaikille iloista Pride-viikkoa! :)


pridemini.jpg


prideillamini.jpgKommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pride, Helsinki Pride

Hyvää Juhannusta!

Torstai 20.6.2013 klo 16:02 - Mielikuvittajat

Mielikuvituksia toivottaa hyvää Juhannusta ja lomansa aloittaville rentouttavia lomapäiviä!            Lomalla tai ei, nautitaan kaikki kesästä!

Armas ja Aatos ovat jo lomatunnelmissa :)

lomatyypitns.jpg
           


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: juhannus, kesä, tyypit

Kesän ensimmäiset ulkotaiteet!

Sunnuntai 2.6.2013 klo 0:45 - Mielikuvittaja Anna

Jessss, vihdoin voin maalata ulkona! Tänään syntyi hempeä ja lempeä Papillonit sekä dramaattinen ja voimakas Syke. Tässä tunnelmia työmaalta kuvien muodossa.

sykesyntyy.jpg

Teos Syke valmistumassa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: art, spray art, kanvaasitaide, spraymaalaus, taide,

Mikä minä sitten olen?

Lauantai 1.6.2013 - Armas

pilkkuarmini.jpg

Tunnen silloin tällöin olevani outo palanen palikkapelissä jossa hassunmallinen muotoni ei sovi yhteenkään koloon. Osa pelaajista tekee parhaansa saadakseen minut mahtumaan mutta aina joku kohta ottaa vastaan. Toiset jättävät vaikeasti määriteltävän muotoisen palani suosiolla pois pelistä. Mieluiten he kai veistäisivät minut sopimaan valmiiksi määriteltyyn muotoon, sillä oudot palaset ovat heidän mielestään suorastaan sietämättömiä.

palikkamini.jpg

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: erilaisuus, tyyppi, mielikuvituksia, armas, ennakkoluulot, suvaitsevaisuus

Otteita Hikimiehen päiväkirjasta

Lauantai 1.6.2013 - Hikimies

Perjantai

aamu alkaa katastrofilla. Unohdan laittaa kahvinpurut suodatinpussiin ja pannuun tulee pelkkää vettä. Tästä ahdistuneena puen housut väärinpäin ja tilanteen korjaamiseen kuluu useita minuutteja. Päivittäessäni tilannettani sosiaaliseen mediaan huomaan olevani myöhässä. Klo. 7.01 metroni menee menojaan siitä huolimatta, että juoksen niin lujaa kuin kintuista lähtee. Seuraava metro menee vasta 7.05 joten päivän aikataulu on periaatteessa pilalla.

minimies.jpg

Töissä

päivä on tavalliseen tapaan hektinen. Lukuisten päällekkäisbuukkausten vuoksi joudun vaihtamaan kaverini kanssa sopimani 60 minuutin lounastapaamisen 20 minuutin puhelinajaksi. Tarvitsen ilmeisesti paremman ajanvarausjärjestelmän! Puhelinaika kuitenkin mahdollistaa sen, että voin samalla siivota sähköpostini. Saapuneet kansiossa odottaa 150 lukematonta viestiä.

Pyrin käyttämään puhelinajan mahdollisimman tehokkaasti. Asialista on käyty läpi kolmessatoista minuutissa. Huomaan, että jäljellä on enää seitsemän minuuttia. Alan käydä levottomaksi stressatessani siirtymää kohti seuraavaa suoritusta. Olen menossa kuntosalille. On tärkeää pitää itsestään huolta! Varmuuden vuoksi lämmittelen pakarani jo puhelinkeskustelun aikana.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: hikimies, kiire, suorittaminen

Kuka Tyypeistä sopii parhaiten lomaseuraksesi?

Tiistai 21.5.2013 klo 16:18 - Mielikuvittajat

Kuka Tyypeistä sopii parhaiten lomaseuraksesi?

Lähtisikö reissuun Aatos, Armas, Kauno vai Into? Tee testi!

armas_nettisivulle.jpg

kaunomini.jpgLue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Iloista Pääsiäistä!

Lauantai 30.3.2013 klo 16:16 - Mielikuvittajat

Iloista Pääsiäistä!

munat2.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Joululahjoitus: Koska olen tyttö-kampanja

Tiistai 11.12.2012 klo 13:54 - Mielikuvittajat

Mielikuvituksia antoi joululahjoituksen Planin Koska olen tyttö -kampanjaan. Kampanja parantaa erityisesti tyttöjen koulutusta ja suojelua. Tyttöihin sijoittaminen on yksi tehokkaimmista keinoista murtaa köyhyyden kierre. Kampanjan avulla parannetaan maailman köyhimpien tyttöjen elinoloja ja antaa heille taitoja ja valmiuksia hyvän elämän rakentamiseen.

plankortti.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: lahjoitus, koska olen tyttö, joulu

Nenäpäivä 9.11.2012

Keskiviikko 7.11.2012 klo 16:45 - Mielikuvittajat

Nenäpäivä 9.11.2012

Ylen Hyvä Säätiön järjestämää Nenäpäivää vietetään 9.11.2012. Kerätyt varat käytetään lasten auttamiseen Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Keräystuotoilla tuetaan lasten koulutusta, vahvistetaan perheitä ja yhteisöjä sekä edistetään terveyttä ja hyvinvointia.

Mielikuvituksia osallistui Nenäpäivän keräykseen tekemällä lahjoituksen Ylen Hyvä Säätiölle. Mielikuvittajat ja Mielikuvituksia tyypit toivottavat kaikille hyvää tulevaa Nenäpäivää ja kannustavat kaikkia mukaan auttamaan!

nenapaiva.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nenäpäivä, kuvitus

Kerro tunteistasi- päivän tunnelmia

Maanantai 22.10.2012 klo 14:06 - Mielikuvittajat

Kerro tunteistasi- päivän kuvitustapahtuma Sellon kirjastossa keräsi paikalle suuren joukon innokkaita osallistujia. Riemuksemme moni halusi tulla piirtämään ja kirjoittamaan päivän tunnelmia ja terveisiä yhdessä mielikuvittajien kanssa.

teos12.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Yrittäjyyttä rakentamassa

Torstai 13.9.2012 klo 16:32 - Mielikuvittajat

Mielikuvituksia oli mukana Luksian yrittäjyysviikolla kertomassa oman yrityksensä alkutaipaleesta ja kannustamassa nuoria yrittäjyyteen. Tavoitteenamme oli toimintamme esittelemisen lisäksi rohkaista nuoria yrittäjämäiseen ajatteluun ja pohtia yrittäjyyden teemoja yhdessä nuorten kanssa. Aiheen käsitteleminen antoi paljon uutta ajateltavaa myös meille.

Yrittäjyyteen tarvitaan rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Yrittäjä tarvitsee intoa ja positiivisuutta. Yrittäjälle tärkeää on myös kärsivällisyys ja luja usko itseensä ja omaan juttuunsa. Yrittäjän arki ei ole aina helppoa joten tahtoa täytyy olla!

yrittajyys_koti.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: yrittäjyys, mielikuvituksia koti, kuvittaminen

Mielikuvittaminen

Tiistai 11.9.2012 klo 17:30 - Mielikuvittajat

Kutsumme itseämme mielikuvittajiksi. Mielikuvittamiseen liittyy tapa käyttää kuvaa uudella tavalla. Kuva ei ole vain kuva vaan siihen kytkeytyy syvempiä merkityksiä. Kulunut klisee ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” pitää jälleen paikkansa.

Mitä mielikuvittaminen sitten on? Yksinkertaisimmillaan se on toiminnan, tunteiden ja ajatusten kuvittamista. Mielikuvittaminen on toimiva työväline itseilmaisuun sekä erilaisten asioiden kuvaamiseen, työstämiseen ja jäsentelemiseen. Mielikuvittaminen toimii apuna oppimisessa ja kehittymisessä. Kuvat voivat symboloida erilaisia asioita asiayhteydestä riippuen. Eräs mielikuvittamisen osa-alue on hahmon luominen.


ne_sovintomini.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hahmo, mielikuvittaminen

Hälsningar från Gotland- terkkuja Gotlannista!

Sunnuntai 26.8.2012 klo 23:22 - Armas ja Into

Gotlanti on yksi lemppari lomanviettokohteistamme. Pieni, persoonallinen saari joka vie sydämestä suuren palasen.  Meille tämä on oiva paikka rentoutua, kerätä voimia ja inspiroitua. Saaren tunnelma on aitoa, rentoa ja maanläheistä. Täällä arvostetaan luontoa, käsityökulttuuria, herkullista ruokaa ja paikallisia raaka-aineita. Gotlanti on siis myös herkuttelijan valinta. Meren läheisyys rauhoittaa ja vapauttaa energiaa. Ei ihme, että Gotlanti on monen taiteilijan, kirjailijan, muotoilijan ja käsityöläisen inspiraation lähde!

img_5880.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Gotlanti, matkailu, inspiraatiomatka, Armas, Into

Mielikuvituksia ensiaskeleet

Maanantai 9.7.2012 klo 15:55 - Mielikuvittajat

lisaa_efektia.jpg

Olemme tunteneet toisemme reilut viisitoista vuotta. Yhteinen visio yrityksestä syntyi myös jo muutamia vuosia sitten. Hauduttelimme ajatuksiamme rauhassa ja annoimme vision kasvaa ja kehittyä.Viime keväänä aika oli vihdoin kypsä unelman toteuttamiseen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Spraykannuja ja maitotonkkia

Keskiviikko 4.7.2012 klo 20:22 - Mielikuvittaja Anna

Maalaismaisema. Vehreä metsä ja kukkaniityt runsaassa väriloistossaan. Pihamaalla rivistö toinen toistaan herkullisemman värisiä spraykannuja odottamassa maalaajaa.

Alkuun tutkimusretki lähiluontoon, pihapiiriin ja verstaan perukoille on paikallaan. Mukaani tarttuu mitä mielenkiintoisempia luonnon antimia, esineitä ja määrittelemätöntä sälää jotka saavat nyt uuden tehtävän sabluunoina ja inspiraation aiheina.

Maalatessa olo on vapautunut ja luovuutta ei pidättele järki. Tuuleen karkaava maali, kosteaa väripintaa kiinnostuneina lähestyvät hyönteiset ja erikoisten sabluunoiden arvaamaton käytös unohtuvat kun päällä on hyvä flow. Eikä haittaa yhtään vaikka välillä maalaa väärään suuntaan. Maalikerros piristää kummasti mustia housuja!

Spraymaalattua taidetta tulossa putiikin taideosastolle!

-Anna

1 kommentti .

« Uudemmat kirjoitukset