Seuraa käyttäjää @nutturaloysalle

Mielikuvituksia Blogi

Tulevaisuus rakennetaan yhdessä!

Tiistai 29.4.2014 klo 18:48 - Mielikuvittajat

Nuori tekijä; uskalla unelmoida, uskalla yrittää, uskalla menestyä! Ja uskalla myös pyytää apua! Epäonnistumistakaan ei kannata pelätä. Erehtymälläkin oppii ja vahingon kautta voi oivaltaa jotakin aivan uutta.

Tulevaisuuden tekijät ansaitsevat mielestämme paljon kannustusta, rohkaisua ja mahdollisuuksia omiin oivalluksiin. Tarvitaan paljon innostusta ja välillä tuntemattomaan heittäytymistä, niin nuorilta itseltään kuin kaikilta heidän kanssaan toimivilta tahoilta.  Tulevaisuus rakennetaan yhdessä!

merkkarit_blogi2.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: LuuDiili, Luksia, yrittäjä, yrittäjyys, unelma, yhteistyö

24h

Keskiviikko 11.9.2013 klo 13:26 - Mielikuvittaja Kata

24h-leiri  poikkeaa perinteisestä kouluympäristöstä ja totutuista toimintatavoista. Leiri tarjoaa näin nuorille uudenlaisen oppimisympäristön. Nuorille tarjoutuu mahdollisuus kehittää jotain aivan oman näköistä. On tärkeää luoda valmius yrittämiseen ja auttaa nuoria oivaltamaan oma potentiaalinsa. On parempi innostaa nuorisoa toimimaan omalla tavallaan kuin kangistaa heidät perinteisiin kaavoihin ja totuttuihin tapoihin. Uudet innostavat tavat oppia tukevat nuoria kasvamaan hyvän, periksi antamattoman asenteen omaaviksi työntekijöiksi ja tulevaisuutta rakentaviksi yrittäjiksi.

24norsu2.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: yrittäjyys, nuoret, yes, 24h-leiri, nuori yrittäjyys

Yrittäjyyttä rakentamassa

Torstai 13.9.2012 klo 16:32 - Mielikuvittajat

Mielikuvituksia oli mukana Luksian yrittäjyysviikolla kertomassa oman yrityksensä alkutaipaleesta ja kannustamassa nuoria yrittäjyyteen. Tavoitteenamme oli toimintamme esittelemisen lisäksi rohkaista nuoria yrittäjämäiseen ajatteluun ja pohtia yrittäjyyden teemoja yhdessä nuorten kanssa. Aiheen käsitteleminen antoi paljon uutta ajateltavaa myös meille.

Yrittäjyyteen tarvitaan rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Yrittäjä tarvitsee intoa ja positiivisuutta. Yrittäjälle tärkeää on myös kärsivällisyys ja luja usko itseensä ja omaan juttuunsa. Yrittäjän arki ei ole aina helppoa joten tahtoa täytyy olla!

yrittajyys_koti.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: yrittäjyys, mielikuvituksia koti, kuvittaminen