Seuraa käyttäjää @nutturaloysalle

Mielikuvituksia Blogi

Mikä minä sitten olen?

Lauantai 1.6.2013 - Armas

pilkkuarmini.jpg

Tunnen silloin tällöin olevani outo palanen palikkapelissä jossa hassunmallinen muotoni ei sovi yhteenkään koloon. Osa pelaajista tekee parhaansa saadakseen minut mahtumaan mutta aina joku kohta ottaa vastaan. Toiset jättävät vaikeasti määriteltävän muotoisen palani suosiolla pois pelistä. Mieluiten he kai veistäisivät minut sopimaan valmiiksi määriteltyyn muotoon, sillä oudot palaset ovat heidän mielestään suorastaan sietämättömiä.

palikkamini.jpg

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: erilaisuus, tyyppi, mielikuvituksia, armas, ennakkoluulot, suvaitsevaisuus

Yrittäjyyttä rakentamassa

Torstai 13.9.2012 klo 16:32 - Mielikuvittajat

Mielikuvituksia oli mukana Luksian yrittäjyysviikolla kertomassa oman yrityksensä alkutaipaleesta ja kannustamassa nuoria yrittäjyyteen. Tavoitteenamme oli toimintamme esittelemisen lisäksi rohkaista nuoria yrittäjämäiseen ajatteluun ja pohtia yrittäjyyden teemoja yhdessä nuorten kanssa. Aiheen käsitteleminen antoi paljon uutta ajateltavaa myös meille.

Yrittäjyyteen tarvitaan rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Yrittäjä tarvitsee intoa ja positiivisuutta. Yrittäjälle tärkeää on myös kärsivällisyys ja luja usko itseensä ja omaan juttuunsa. Yrittäjän arki ei ole aina helppoa joten tahtoa täytyy olla!

yrittajyys_koti.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: yrittäjyys, mielikuvituksia koti, kuvittaminen