Seuraa käyttäjää @nutturaloysalle

Mielikuvituksia Blogi

Päätähti Showssa, jota Minun Elämäkseni kutsutaan

Keskiviikko 28.8.2013 klo 22:43 - Sir Manuel Dente

Olen uusi Tyyppi. Tyyppien joukkoon liittyminen on minulle suuri kunnia. Suurin osa Tyypeistä onkin minulle jo entuudestaan tuttuja, loput tuntuvat sellaisilta jo nyt. Tässä seurassa ei tarvitse esittää muuta kuin mitä oikeasti on. Joskaan sellainen esittäminen ei kuulu tapoihini muutenkaan. Miksi esittää jotakin muuta kun on jo omana itsenään kerrassaan mahtava!? Ja niinhän meidän kaikkien kannattaisi itsestämme ajatella, eikö totta?

rohkeuttamini.jpg
Katselin tänään musikaalisarjaa. Varsin viihdyttävää katseltavaa ketulle, joka ei voi olla yhtymättä dramaattiseen lauluun kera Lizan ja Barbran. Ketulle, joka tanssii teatraalisesti kaikkien Queenin kappaleiden tahtiin, haaveillen osaavansa laulaa yhtä tajunnan räjäyttävästi kuin Freddie Mercury. Laulaisin kaikkialla ja aina. Olisin varmasti isojen estradien superdiiva. Legendaarinen, rajoja rikkova show-ikoni! Kerroinko jo, että en osaa yhtään laulaa? Kuulostan laumalta täplähyeenoja tai siltä kuin kaksi varista riitelisi keskenään. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Erilaisuus, kiusaaminen, itsetunto, itsevarmuus, unelmat, haavet, rohkeus

Mikä minä sitten olen?

Lauantai 1.6.2013 - Armas

pilkkuarmini.jpg

Tunnen silloin tällöin olevani outo palanen palikkapelissä jossa hassunmallinen muotoni ei sovi yhteenkään koloon. Osa pelaajista tekee parhaansa saadakseen minut mahtumaan mutta aina joku kohta ottaa vastaan. Toiset jättävät vaikeasti määriteltävän muotoisen palani suosiolla pois pelistä. Mieluiten he kai veistäisivät minut sopimaan valmiiksi määriteltyyn muotoon, sillä oudot palaset ovat heidän mielestään suorastaan sietämättömiä.

palikkamini.jpg

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: erilaisuus, tyyppi, mielikuvituksia, armas, ennakkoluulot, suvaitsevaisuus