Seuraa käyttäjää @nutturaloysalle

Mielikuvituksia Blogi

Aatoksen mietteitä

Maanantai 16.9.2013 klo 14:22 - Aatos


Rakastan vuodenaikojen vaihtelua. Koen olevani onnekas kun saan elää maassa, jossa on neljä aivan ihanaa vuodenaikaa. On upeaa, että meillä on vuodenajat, joiden muutos tuo mukanaan jotain jännittävää ja hauskaa. Sitä osaa nauttia paremmin jokaisen vuodenajan parhaista puolista. Vuodenaikojen ansiosta luontomme ja siihen liittyvät elämyksemme ovat ainutlaatuisia.

aatos_leikki.jpg

Minulle sopii ehdottomasti syksy. Syksy on ihanan tunnelmallista ja eloisaa aikaa, kokoajan tapahtuu jotain uutta ja jännittävää. On ihanaa kun kesä väistyy ja syksyn muhevat värit pääsevät valloilleen. Ilma muuttuu kuulaan raikkaaksi ja on täynnä tuoksuja nuuhkittavaksi. Syysaamut ovat miellyttävää aikaa. Kostean usvainen ilma  on miellyttävää hengittää usein aamulenkillä pysähdyn ihastelemaan upeaa auringon nousua.

Pidän hyvänä asiana myös sitä että syksy  rauhoittaa levotonta mieltäni ja antaa aikaa mietiskelylle. Se jos joku tekee minut onnelliseksi. Olen tunnetusti mukavuuden haluinen otus ja mikäs sen mukavampaa kun kääriytyä iltahämärässä huopaan, juoda hyvää teetä ja lukea tai ihan vaan vaipua omiin ajatuksiinsa.

Meille kaikille tekee hyvää välillä pysähtyä ja mietiskellä, muistuttaa mieliimme mikä on tärkeää elämässämme. Merkityksen ymmärtää vasta kun on itse kokeillut. Suosittelen kaikkia nauttimaan meille suoduista vuodenajoista. Näinä aikoina täytyy muistaa, että upeat  vuodenajat eivät suinkaan ole itsestäänselvyys. Muistetaan kunnioittaa luontoa ja pidetään huolta elinympäristöstämme, pienetkin teot merkitsevät.

Terveisin ystävänne Aatos

aatos_leikkivari.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini